Tisztasági festés

Nagy gyakorlattal végzünk gyors és tiszta festési munkákat. Tisztasági festést akár rövid időintervallumon belül, gyors határidővel is tudunk vállalni. Munkánkat alapos takarással kezdjük, az esetleg szükséges bútormozgatás után az ingóságok is fóliatakarást kapnak, így óvva ingatlanja minden részletét, hogy munkánk befejeztével a tiszta és minőségi munkánk Önt is elégedettséggel töltse el, mint megannyi korábbi megrendelőnket.
Házak, irodák, lakások, akár ipari létesítmények tisztasági festése Érd, Diósd, Törökbálint és a budai agglomerációban. Munkáinkat Budaörs, Budakeszi, Páty, Biatorbágy, Herceghalom környékén is végezzük, akár csak Etyek, Martonvásár, Gyúró vagy Tordas, a gyors megközelíthetőség csak még gördülékenyebbé teszi az Önnek szükséges problémamentes kivitelezést. És mit jelent nálunk a tisztafestés?

-Ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felmérés, pontos egyeztetéssel és szaktanácsadással

-Részletes árajánlat a megbeszélt igények alapján

-Árajánlat elfogadása esetén pontos időpontegyeztetés, kezdés és átadási határidők fixálása

-Fizetés a tiszta munka átadásakor készpénzes vagy utalásos módon

Ezt persze leírni nem nehéz, de menet közben sok iparos belebotlik. Mi nem csak leírjuk, hanem meg is valósítjuk! Egy frissen átadott tisztasági festés öröm, beköltözés elött vagy bérlő váltás után is.

Naptárunkba rugalmasan tudjuk illeszteni tisztasági festésre felkérését, munkáinkat hagyományos kézi vagy gépi festés technológiával végezzük. Gépi festés esetén airless szórást végzünk falfestésünk során vagy HVLP technológiájú mázolást vagy lazúrozást. Amennyiben érdeklik a szakmai részletek, blogunkban megannyi kérdésre választ találhat, ezzel segítve döntését, hogy minket keressen szobafestő feladatai megoldására.

Természetesen, ha gépi festéssel valósítjuk meg tisztasági festését, a takarásra ugyanakkora, vagy még nagyobb hangsúlyt fektetünk. Ezzel az eljárással nem csak gyorsíthatjuk a kivitelezésre szánt időt- mely sok esetben igen fontos tényezője munkánknak a szoros határidők miatt- de a legtöbb esetben minőségibb felületek készülnek általa.