Tapétázás - Fotótapéta ragasztása

Tapétázást, fotótapéta ragasztását önálló feladatként is vállalunk, még ha nem is nagy felületról van szó, hanem csak egy falrészről. Ha Önnek csak egy-egy fal tapétázása szükséges, nyugodtan keressen minket! Korábban egész lakásokat tapétáztunk, tetőtől-talpig, ahogy mondanánk, mára jellemzően csak egy-egy fal , folyosó szakasz, irodai váró vagy egyéb hangsúlyozást igénylő felület dekorálására használjuk. A papír alapú tapéták mára kikopóba vannak, helyette inkább már gyapjúrost alapú ugynevezett vlies tapétákat gyártanak (vagy non-woven néven is futnak), ezek nem igényelnek áztatást, egyszerűen a falat bekenve ragasztóval máris felrakhatók. Gyors, divatos, esztétikus lehetőség ez! A tapéta minták teljes tárháza áll előttünk, a számtalan tapétagyártó kínálatán túl már hazánkban is elterjedt, hogy személyes családi fényképről készült egyedi fotótapétával díszítsük háló-vagy gyerekszobánkat. A legmodernebb technikában is otthon vagyunk, a hazai I-fresco képzésén is részt vettünk már, de a belgiumi ARTE cégnél is voltunk továbbképzésen. Emellett az világ számos webshopjából is rendelhető poszter vagy fotótapéta, ami tényleg végtelen választási lehetőséget kínál. Fűrészporos tapéták mára kimentek a divatból, helyüket az üvegszövet tapéták vették át, amit sokkal ellenállóbbak és igen erős repedésáthidaló képességgel rendelkeznek, de nem elhanyagolható tűzgátló képességük sem.
Tapétázást minden esetben mélyalapozás előzi meg nálunk, ez egy egyszerű bár nagyon fontos lépése a minőségi tapétázásnak, melyet sok kolléga elhanyagol. Mi a tisztafestésnél ezt nem engedjük meg magunknak, maximális minőséget csak alapos kivitelezéssel, szakmai alázattal lehet elérni. Amennyiben érdeklik további szakmai részletek, blogunkban megannyi kérdésre választ találhat, ezzel segítve döntését, hogy minket keressen tapétázási, poszter vagy fotótapéta ragasztási feladatainak megoldására. Ismét divatos ez a fajta belsőépítészeti megoldás, több új lakás és penthouse feltapétázását végeztük már a Sasad Hilltop és Sasad Liget lakóparkokban valamint Madárhegyen is, Budaörs közelében. De Budafokon, Nagytétényben is felkértek már egy-egy fal tapétázására minket akárcsak Kamaraerdőben vagy a XI. kerület Újbuda megannyi újépítésű lakóparkjában. Érden is számos fotótapétát és vlies tapétákat is ragastottunk több elégedett ügyfelünknek.
Tapétázást vállalunk Érd, Diósd, Törökbálint és környékén. Bátran kereshet minket, ha egy fotótapétát vagy posztert szeretne a falára ragasztatni, mi azt is megoldjuk.